Second hand-stailauspalvelut

Yksityishenkilöille/yrityksille

Myös second hand-tuotteita hyödyntämällä voidaan luoda näyttäviä kokonaisuuksia.
Hyödynnetään jo olemassa olevia tavaroita, edistetään yhdessä kestävän kehityksen mukaista toimintaa.

Oletko myymässä tai vuokraamassa asuntoa ja tarvitset apua asunnon laittamisessa kuntoon?

Ehkäpä tiloissa tarvitaan uutta ilmettä tai apua liiallisen tavaramäärän karsimiseen houkuttelevien myynti/vuokrakuvien aikaansaamiseksi?

Stailauspalveluja voi käyttää myös yritysten tiloissa, tapahtumatilojen stailaamisessa tai vaikkapa näyteikkunoissaVastavalmistuneeseen remonttikohteeseen saadaan runsaasti lisää eloa stailaamalla se kevyesti kalusteilla ja tavaroilla.

Stailaus voidaan suorittaa Kaarren tuotevalikoimalla second hand tuotteita hyödyntämällä tai halutessasi voimme käyttää vain omia tuotteitasi.

Kaarren valikoiman second hand tuotteilla tai jo olemassa olevilla omilla tavaroillasi saamme tehtyä pieniä mutta oleellisia muutoksia tilan houkuttelevuuden lisäämiseksi.

Tilojen stailauksella on tarkoitus tuoda tilan parhaita puolia esiin ja antaa esimerkiksi mahdolliselle ostajalle tai vuokraajalle mahdollisuus nähdä tilan potentiaali omassa käytössään. Stailaus voi olla hyvin kevyttä, kalusteiden ja tavaroiden uudelleen asettelua tai se voi pitää sisällään määrältään suurempaa karsimista sekä kalusteiden ja tavaroiden muokkaamista/uusimista tilaan ja sen käyttötarkoitukseen sopivammaksi.

Jos kiinnostuit Kaarren stailauspalveluista, ota yhteyttä niin katsotaan sinulle tai yrityksellesi sopiva stailauskokonaisuus.

niina@kaarresecondhand.fi
 +358 44 268 1357